Vintage Vans

Retro camper Rode Roos

Rode Roos

is onze eerste oldtimer camper. In 1970 gebouwd en direct de grote oversteek naar Californiƫ gemaakt! Daar is ze vele jaren geweest en in 2009 kwam ze beschadigd naar Nederland.

Opknapbeurt

Hier hebben wij haar onder handen genomen. Vooral de lak had geleden onder de zon dus hebben we haar in de originele rode kleur laten restaureren. Omdat de zon opzoeken met onze retro camper heel erg fijn is hebben we het dak in witte lak gedaan.

Het interieur was niet meer te redden, daar hebben we een compleet nieuw ontwerp in gemaakt dat voldoet aan de eisen van nu, je wilt tenslotte toch een prettig bed, voldoende kastjes die goed kunnen sluiten, verlichting door de hele bus, muziek en navigatie. Binnen koken is bij Rode Roos niet mogelijk, daarom hebben we een grote campingtafel waarop je het tweepits gasstel kan zetten met een gasfles op de grond. Een koelkast heeft ze niet, we kunnen wel een leuke coolbox meegeven met bevroren elementen voor de eerste dag. We genieten er enorm van om met haar op pad te gaan en dat doen we dan ook vaak.